Fatih Erbakan, "Baraj problemi olacağını düşünmüyoruz" dedi, partisinin oy oranını açıkladı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı programda partisinin baraj sorunu olmadığını ifade ederek oy oranını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Beyaz TV'de Melissa Bağcı'nın sunduğu Akılda Kalsın programına katıldı.

PARTİSİNİN OYUNU AÇIKLADI

Aralık ayında gerçekleştirilen anket sonuçları hakkında bilgi veren Fatih Erbakan partisinin oy oranını açıkladı. Erbakan şunları söyledi:

"Aralık ayında 1600 denekle yaptırdığımız ankette, kararsızlar dağıtıldıktan sonra yüzde 8'in üzerinde bir oy oranımız olduğunu gördük. Dolayısıyla bizim bir baraj problemi olacağını düşünmüyoruz. Hem yaptırdığımız anket dolayısıyla hem sahada halkımızın ilgisini ve teveccühünü gördüğümüz zaman" dedi.

KONGREYE KATILANLARIN SAYISINA DİKKAT ÇEKTİ

Partisinin 6 Kasım günü Ankara'da yapılan son kongresine 65 bin kişinin katıldığı bilgisini veren Erbakan, "Gerçekten de Türkiye siyasi tarihinin belki de en büyük genel kuruluydu" değerlendirmesinde bulundu.

"SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZLA OYUMUZU YÜZDE 10'UNUN ÜZERİNE ÇIKARTACAĞIMIZA İNANCIM TAM"

Partisinin oyunu yüzde 10 çıkartacaklarını dile getiren Erbakan, "Hem üye sayılarımıza, teşkilatlanma düzeyi ve milletimizin ilgisine teveccühüne baktığımız zaman bu 8'li oyları seçim dönemindeki çalışmalarla oyumuzu yüzde 10’un üzerine çıkartacağımıza olan inancımız tam" dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Flaş iddia: Fatih Erbakan, cumhurbaşkanı adaylığından çekiliyor mu?
Türk siyasetinin "Erbakan Hoca"sı Necmettin Erbakan, mezarı başında anıldı!

Siyaset Haberleri