Faşing ne demek, TDK'ya göre Faşing kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Geçmiş olay gelişmelerden esinlenerek adlandırılmış bazı kelimeler vardır. Faşing karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Faşing ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Faşing kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Faşing ne demek? Faşing TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi faşing kelimesi. Peki faşing ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre faşing nedir, faşing kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

FAŞİNG NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Faşing kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Faşing kelimesi Almanca kökenlidir.

TDK'ya göre faşing kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Almanlarda Hristiyanlık inancına göre belli günlerde düzenlenen şenlik ve eğlenceler

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Ne, Nedir Haberleri