Faruk Süren Mustafa Cengiz'in elini sıkmadı

Galatasaray camiasının önemli isimleri, Ali Sami Yen 1905 Derneği açılışında bir araya geldi. Gerçekleşen törende eski başkan Faruk Süren'in, Mustafa Cengiz'in elini sıkmaması gözlerden kaçmadı.

Galatasaray camiası dün Ali Sami Yen 1905 Derneği açılış töreninde buluştu. Törene camia içinden birçok önemli isim katılırken mevcut başkan Mustafa Cengiz, davetlilerle yakından ilgilendi. Törene katılanların yanına giderek hepsiyle selamlaşan Mustafa Cengiz, eski başkan Faruk Süren'in bulunduğu masaya gitti. Adnan Polat ve Yiğit Şardan gibi isimlerle de görüşen ve hoş geldin diyerek elini sıkan Cengiz, Faruk Süren'e de elini uzattı fakat eli havada kaldı. 

Faruk Süren, Galatasaray tüzüğünün dışına çıktığı için mevcut yönetimi yok sayarken, bu hamlesi salonda şaşkınlık yarattı. Camianın önde gelen isimleri Faruk Süren'in bu davranışını eleştirirken, Galatasaray başkanlık makamına saygısızlık olarak değerlendirildi.

  Öte yandan Süren, elinin askılı olduğunu ve bu yüzden başkanın elini sıkmadığını belirtse de Mustafa Cengiz hariç hemen hemen herkesle tokalaşması gözlerden kaçmadı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri