Faruk Güllü kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Faruk Güllü ne ceza aldı?

Faruk Güllü kimdir? Birçok kişi çıkan haberlerin ardından Güllü ile ilgili internette arama yapmaya başladı. Peki Faruk Güllü kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Faruk Güllü ne ceza aldı? Detaylar haberimizde.

Faruk Güllü kimdir? Birçok kişi son dakika haberleri sonrası Faruk Güllü hakkında internette arama yapıyor. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından, Fethullahçı Terör Örgütü'ne üye olmak suçundan yargılanan Faruk Güllü’nün cezası belli oldu. Peki Faruk Güllü kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Faruk Güllü ne ceza aldı? Ayrıntılar haberimizde.

FARUK GÜLLÜ KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Faruk Güllüoğlu aralarında Ömer Faruk Kavurmacı'nın da bulunduğu 65 işadamıyla birlikte FETÖ'den tutuklanmıştı. Faruk Güllü 1967 yılının Temmuz ayında Gaziantep’te dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da, liseyi ise Ankara’da okumuştur. İlkokulu bitirdiği senenin yaz tatilinde mesleğe ilk adımlarını atarak, 11 yaşından itibaren her yaz üretimde çalışmış ve liseyi bitirdiği sene usta olarak yetişmiştir. Faruk Güllü 140 yılı aşkın babadan oğula aktarılan devraldığı baklavacılık işini 6. kuşak süregelmiş ve ilk temsilcisi olan büyük oğlu Enes Güllü, Faruk Güllüoğlu markasını devam ettirmiştir.

FARUK GÜLLÜ NE CEZA ALDI?

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından, Fethullahçı Terör Örgütü'ne üye olmak suçundan yargılanan Faruk Güllü’ye 8 yıl 9 ay hapis cezası verilmesine hükmetti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri