Farah Zeynep Abdullah ve Reynmen aşkı belgelendi! İşte ilk kare!

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ve bir süredir birlikte olduğu Reynmen bir mekanda görüntülendi. Daha önce bir parkta eğlenirken görüntülenen ikilinin aşkları da tekrardan belgelenmiş oldu.

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ve bir süredir birlikte olduğu Reynmen bir mekanda görüntülendi. Levent'te bir mekanda sohbet edip yemek yerken görüntülenen ikilinin rahat tavırları da gözlerden kaçmadı.

Şarkıcı ve fenomen Reynmen gönlünü Farah Zeynep Abdullah'a kaptırdı. İkili Levent'te bir mekanda  baş başa yemek yerken görüntülendi. 

Çift, mekanda tedbiri elden bırakmadı ve görüntülenme ihtimaline karşı birbirlerine mesafeli oturdu. Abdullah ve Reynmen'in yemek sırasında şakalaşmaları ve romantik halleri dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz ay Doğu Demirkol'dan ayrılan Farah Zeynep Abdullah kısa süre sonra Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş ile aşk yaşamaya başladı.

Farah Zeynep Abdullah ve Reynmen kısa süre önce bir parkta tenis oynarken görüntülenmişti. 30 yaşındaki Abdullah kendinden 6 yaş küçük sevgilisi Reynmen ile aşk yaşamaya başladı.

Reynmen lakaplı fenomen Yusuf Aktaş Zalim İstanbul'un güzel oyuncusu Bahar Şahin ile bir dönem aşk yaşamıştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri