Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlu Karan bebeğin fotoğrafı ortaya çıktı

Sevilen oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlu Karan bebeğin fotoğrafı oldukça merak ediliyordu. Oğullarının resmini ilk günden beri sır gibi saklayan ünlü çift bu defa kurallarını bozdu ve oğullarının yüzünü gösterdi. İşte herkesin merak ettiği Karan bebek.

2017 yılında dünyaevine giren  Fahriye Evcen ve Burak Özçivit oğulları Karan'ın yüzünü gösterdi.

 Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit ve Fahriye Evcen geçtiğimiz nisan ayında kucaklarına aldığı oğulları Karan'ı gözlerinden sakınıyor sosyal medya dahil hiçbir yere görüntü vermiyorlardı. Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından hayranlarına süpriz yaparak oğlu Karan'ın yüzü açık ilk fotoğrafını paylaştı.

KARAN'IN ANNE BABASINA BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Dakikalar içinde yüz bini aşkın beğeni alan Evcen, oğlu Karan'la neşeli hallerini "Karan'ım, uzay gemisi kaptanı" notuyla paylaştı. Minik Karan'ın anne-babasına olan benzerliği ise dikkat çekti.

2017 yılında dünyaevine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, Nisan ayında evliliklerini oğulları Karan'la taçlandırmıştı. Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in bebeği Karan'ın adı, kahraman, yürekli ve karanlık anlamına geliyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri