Fabio Santos Kimdir | Fenerbahçe'ye Yeni Sol Bek

Süper lig'te sezon sonu şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın direktifiyle hareket eden transfer komitesi Fabio Santos'u gözlem altına aldı. Peki Fabio Santos kimdir?

Brezilya'nın Atletico Mineiro takımında sol bek mevkinde forma giyen 32 yaşındaki Brezilyalı oyuncu bu sezon takımı ile 42 karşılaşmada istikrarlı bir performans sergiledi. Fabio Santos bu süreçte 5 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Santos'un kulübü ile olan sözleşmesi 2018 Mayıs ayında sona erecek.

Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Aykut Kocaman'ın İsmail Köybaşı ve Hasan Ali Kaldırım'ın yetersiz performansı nedeni ile istediği sol bek mevki transferi için girişmlere başladı. Fenerbahçe yetkilileri Brezilya'ya giderek burada bir takım futbolcuyu izlemeye aldı.

Fenerbahçe tarafından izlemeye alınan Clube Atlético Mineiro takımı oyuncusu 32 yaşındaki sol bek mevkinde forma giyen Fabio Santos'un performansı beğeni topladı. Fenerbahçe yönetiminin kısa süre içerisinde Brezilyalı sol bek için resmi transfer girişimlerine başlaması bekleniliyor.

Adaylar arasına giren son isim ise Atletico Mineiro forması giyen Fabio Santos. Gelecek yıl sözleşmesi sona erecek Brezilyalı futbolcu için teknik heyet olumlu rapor verdi. Sarı-lacivertlilerin transfer gündemindeki ismin tek dezavantajı ise 32 yaşında olması. Ancak bunun dışında performans ve tecrübe olarak teknik heyetten geçer not almayı başardı.


 
Zeca, Flamengo’da
Sarı-lacivertli yönetimin gündeminde olan bir diğer Brezilyalı Ze Carlos (Zeca) ise Flamengo ile anlaştı.
Kulübü Santos ile anlaşmasını tek taraflı fesheden sambacı, ülkesinde kalmaya karar verdi. Yönetim sol bek transferinde kimi kadrosuna katacağını kısa sürede karar verecek.
 
Hedef yeni transferin kampa yetişmesini sağlamak. Ancak bunun için öncelikle yabancı kontenjanının boşaltılması gerekiyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri