Eymen Adal'la evli olan Seda Tosun hamile mi?

4 Eylül'de Eymen Adal'la dünyaevine giren Seda Tosun çocuk mağazasında alışveriş yaparken görüntülendi.Mucize filmiyle tanınan Seda Tosun gazeteciler hamilelik sorusunu yanıtsız bıraktı.

Eylül ayında müzisyen sevgilisi Eymen Adal'la dünyaevine giren Seda Tosun Akmerkez'de görüntülendi.Mahsun Kırmızıgül'Ün Mucize filminde oynadığı Mizgin karakteriyle tanınan güzel oyuncu bir dönem Mehmet Ali Erbil'le yaşadığı aşkla gündem olmuştu. Bir çocuk mağazasında alışveriş yaparken görüntülenen Seda Tosun akıllara hamilelik sorusunu getirdi.

Alışverişini tamamladıktan sonra mağazadan çıkan oyuncu Seda Tosun, gazetecileri görünce şaşkınlığını saklayamadı. Bir gazetecinin Hamilelik sorusunu duymazdan gelen Tosun, yakın arkadaşlarıyla buluşarak sohbet etti.

DÜĞÜNÜNÜ 2 AY ÖNE ÇEKMİŞTİ

Düğününü 2 ay erkene çekerek 4 Eylül'de nikah masasına oturan Seda Tosun, kına gecesinde giydiği dar kıyafetiyle de hamilelik iddialarını gündeme getirmişti.

SEDA TOSUN KİMDİR?

Seda Tosun, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül'ün duygusal sinema filmi "Mucize"nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Seda Tosun, Aydın Üniversitesi Drama Oyunculuk Bölümü bölümü mezunudur. Balayı filminde başrol oynayarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelen genç ve güzel oyuncu Seda Tosun, 1.78 cm boyundadır. Ayrıca Seda Tosun 2008 yılı Miss Turkey finalistlerindendir. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü öğrencisi olan Tosun, role 3 bin kişi arasından seçildi. Mucize filminde Deli Aziz karakterinin eşi olan Mızgin'i canlandıran Seda Tosun, Mehmet Ali Erbil ve Cenk Kangöz'le yaşadığı aşklarla da gündeme gelmişti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri