EURO 2020: Hırvatistan - Çekya maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi , şifresiz mi yayınlanacak?

EURO 2020 D Grubunda Hırvatistan - Çekya karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi izlemek isteyen futbolseverler EURO 2020: Hırvatistan - Çekya maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi , şifresiz mi yayınlanacak? Sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar…

Koronavirüs salgını nedeniyle 2021 yılında sarkan EURO 2020 heyecanı grup maçlarıyla başlıyor. Bu kapsamda D  Grubunda Hırvatistan -  Çekya karşı karşıya gelecekler. Heyecanın bol olacağı mücadeleyi izlemek isteyen futbolseverler de internet arama motorlarında EURO 2020: : Hırvatistan -  Çekya maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi , şifresiz mi yayınlanacak? Sorularının cevaplarını internet arama motorlarında araştırıyorlar.

EURO 2020 HIRVATİSTAN - ÇEKYA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

Hırvatistan ile Çekya arasında oynanacak olan EURO 2020 D Grubu maçı 18 Haziran Cuma günü Hamdan Park Stadyumunda oynanacak. Saat 16.00’da başlayacak olan mücadele TRT  1  kanalından yayınlanacak.

HIRVATİSTAN - ÇEKYA MAÇI ŞİFRELİ Mİ , ŞİFRESİZ Mİ YAYINLANACAK?

Hırvatistan -  Çekya maçı TRT 1 kanalından şifresiz olarak ekranlara gelecek TRT 1, Digiturk 23, D Smart 26, Kablo TV 22, Tivibu 22, Turkcell TV+ 21, Fil Box 20, Vodafone TV 21 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri