Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. bölüm full izle | EDHO son bölüm full izle Youtube

ATV ekranlarının fenomen dizisi heyecan dolu yepyeni bölümüyle bu akşam izleyici karşısında olacak. Hızır Çakırbeyli, karısı Ceylan'ı kurtarmanın sevincini yaşayamadan bu kezde yeğeninin derdine düşer. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. bölüm full izle | EDHO son bölüm full izle Youtube...

Hızır için bu yaşananlar bardağı taşıran son damla olmuştur. Önce annesi, sonra eşi Ceylan şimdi ise canından çok sevdiği yeğeni Alparslan'ın başına gelenler iyice kızdırmıştır. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. bölüm full izle | EDHO son bölüm full izle Youtube...

Sürekli gittikleri mekanda dostları arasından silahlı saldırıya uğrayan Alparslan, hayatıyla uğraşmaktadır. Hastanede yaşam savaşı veren yeğeni Alpaslan için Hızır Çakırbeyli tüm eşini dostunu seferber etmiştir.

Alparslan'a bunu yapanı bulması için eşe dosta haber salan Hızır'a en hızlı cevabı ise kimsesizlerin babası Doğan verir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 183. BÖLÜM FULL İZLE | SON BÖLÜM FULL İZLE

Gerçekleştirilen bu saldırının arkasındaki isme ulaşan Kimsesiz Doğan, kontrgerilla İshak'ın ismini verir. "Benim ciğerime göz diktiler" diyen Kimsesiz Doğan, sokaklardaki tüm kimsesizleri İshak'ın izini bulmaya çağırır.

Öte yandan tüm Çakırbeyli ailesinin kulağı hastaneden gelecek haberdedir. Alparslan'ın aralara dönüp dönmeyeceği merak konusu olmuştur. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Film ve Dizi Haberleri