Eskişehir'de bir garip olay! Yetkililer bozulan su otomatına akla hayale gelmeyecek bir yöntem buldu!

Eskişehir'de vatandaşların su yükleme alanında bulunan otomatın bozulması sonrası yetkililer kimsenin aklına gelmeyecek çözüm yolu buldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğünün yüzde 70'lik su zammı kararının uygulanması öncesinde, vatandaşlar su yükleme noktalarında uzun kuyruklar oluşturup, bakiyelerini artırmaya çalıştı. Su yükleme noktasında çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler ise kısa sürede gündem oldu.

PARAYI OTOMAT DEĞİL, İNSAN ELİ ALIYOR

Tepebaşı ilçesi Çamlıca Mahallesi'nde olduğu belirtilen bir su yükleme noktası üzerinde bulunan ve verilen parayı kabul eden otomatik kısmın söküldüğü görülüyor. Boş olan bölüme para uzatan bir vatandaşın parasını, içeriden bir el alıp parayı karta yüklüyor. Vatandaş, toplam 400 TL'yi içerdeki görevliye uzatarak, bakiyesini arttırıyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler izleyenleri güldürürken, onlarca da yorum topladı.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

İlgililer, Sumatik'in para kabul bölümünün arızalandığını, yoğunluk yüzünden vatandaşları mağdur etmemek için bir görevlinin paraları cihaz içinden eliyle aldığını anlattı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

İki grup arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü, kan döküldü!
Bursa'da feci kaza! Şarkıcı Tarkan'ın akrabası da dahil 3 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti!
İki arkadaşın feci ölümü! Araçlarında yanarak can verdiler!

İç Haberler Haberleri