Eşinin sosyal medya paylaşımını kıskanınca vahşice katletti!

Denizli'de Mine Kocadağ'ın, sosyal medyada video paylaşımlarıyla başlayan kıskançlık kavgası sonucu ortadan kaybolmuştu. "Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme" programına müracaat etmesinin ardından koca Mithat Kocadağ, eşini öldürdüğünü itiraf etmişti.

Denizli'de yaşayan Mine Kocadağ, sosyal medya hesabı Tiktok üzerinden paylaştığı video eşi ile kıskançlık kavgasına neden oldu. Kavga sonrası Mine Kocadağ Ağustos ayında ortadan kayboldu. Hakkında kayıp başvurusu yapan ağabeyi Tayfun Koç , Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına katılmış ve programda Mine Kocadağ'ın eşi Mithat Kocadağ öldürdüğünü itiraf etmişti.

CESEDİN YERİNİ TARİF ETTİ

Programda eşinin cesedini çuvala koyup gömdüğü yeri tarif etmişti. Bir çocuklarının ortada kaldığı olay sonrası katil zanlısı eş cezaevine gönderildi. 6 aydır kayıp olan Mine Kocadağ’a ait olduğu düşünülen tanınmayacak halde olan cesetten alınan örnekler, DNA tespiti için İzmir'e gönderildi. Cenazenin, DNA sonuçlarının kesinleşmesinin ardından toprağa verileceği ifade edildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINI KISKANDI

Cinayeti sosyal medya paylaşımlarını kıskandığı ve kendisini bir başkasıyla aldattığını düşündüğü için yaptığını belirtmişti.


👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri