Ertem Şener'den büyük hadsizlik! Fenerbahçe'nin Avrupa'da yenilmesi için dua etti!

Ülkemizin futbolda Avrupa'dan kazanılacak puanlara en çok ihtiyacı olduğu dönemde başarı yakalamak için mücadele edecek olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın maçları için tahminde bulunan sunucu Ertem Şener, Fenerbahçe'nin kaybetmesi için dua etti. O görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

A Milli Futbol takımımızın uluslararası organizasyonlarda aldığı başarısız sonuçların ardından ülke puanına en çok ihtiyacımız olduğu dönemlerde heyecanla temsilcilerimizin başarılarını beklemeye koyulduk. Öte yandan bazı isimler için ise fanatizm Milli duyguların önüne geçti. Beşiktaşlı olduğu bilinen Ertem Şener, TV100'de yayınlanan programda temsilcilerimizin Avrupa maçlarının skorlarını tahmin ederken Fenerbahçe'nin kaybetmesi için dua etti. O görüntüler ise tüm takım taraftarları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

FENERBAHÇE'NİN MAĞLUBİYETİNE "İNŞALLAH" DEDİ

"Ertem Şener ile VAR Odası" programında yorumcuların Avrupa'daki temsilcilerimizin maçlarının skorlarını tahmin ettiği bölümde elindeki kağıtta Beşiktaş - Borussia Dortmund maçını 2-0 Beşiktaş lehine tahmin eden maça "inşallah" dedi. Galatasaray - Lazio maçını temsilcimizin 1-2 kaybedeceğini yazan tahmin için ise "Allah korusun" ifadesini kullandı. Fenerbahçe'nin deplasmanda Frankfurt'a 2-0 kaybedeceği tahmininde bulunan Ertem Şener bu skor için de "inşallah" deyince fanatizmini gözler önüne serdi.

Daha sonra konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ertem Şener, "Tabi ki Fenerbahçe E.Frankfurt’u deplasmanda 2-0 yensin. 
Üsttekilere inşallah derken Frankfurt’a da ağzımdan 2-0 inşallah çıkmış. 

O gün en büyük FENERBAHÇELİ de GALATASARAYLI da benim.

İnşallah FENERBAHÇE 2 değil 0-4" ifadelerini kullandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri