Ünlü oyuncu yanıtladı! Erkek olsaydın hangi kadınla flört yaşamak isterdin?

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, dün gece uyku gelmeyince Instagram'ın "Bana soru sor" özelliğini kullandı. Dermancıoğlu, bir takipçisinin sorduğu "Erkek olsaydın hangi kadınla flört yaşamak isterdin?" sorusuna verdiği cevap dikkat çekti.

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisi ile hayatımıza giren Esra Dermancıoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı renkli paylaşımlarla da adından söz ettiriyor.

Ünlü oyuncu, gece uyku tutmadığını belirttiği bir paylaşımda bulunarak Instagram'ın "Bana soru sor" özelliğini kullandı.

Birçok Instagram kullanıcısı, Dermancıoğlu'na merak ettikleri soruları yöneltti. Bunlardan biri de "Erkek olsaydın hangi kadınla flört yaşamak isterdin?" sorusu oldu.

"JULİETTE BİNOCHE İLE FLÖRT YAŞAMAK İSTERDİM"

Ünlü oyuncu bu soruyu "Erkek olsaydım... Hiç istemezdim! Ama galiba Juliette Binoche ile flört yaşamak isterdim" diye yanıtladı.

KARANTİNA SONRASI İLK YURT DIŞI SEYAHATİ

Ünlü oyuncunun yanıtladığı sorular arasında "Karantina sonrası ilk yurt dışı seyahatin nereye olur?" da vardı. "Bugün onu düşündüm biliyor musun? Ama bir şekilde uzun süre yurt dışına çıkmam galba. Ama gidersem İtalya'ya giderim..." dedi.

ESRA DERMANCIOĞLU'NUN HİÇ KEŞKESİ OLDU MU?

Ünlü oyuncu bir takipçisinin "Keşke dediğiniz bir şey oldu mu?" sorusunu "Olmadı ya! Tuhaf değil mi? Olmadı ama..." diyerek yanıtladı.

TOPLUM BASKISI SORUSU

Dermancıoğlu "Toplum baskısı için yorumun nedir?" sorusuna ise "Eğer bir şeyi yapmak istiyorsan, kimseye zarar vermeyeceğin isteklerini gerçekleştirmek istiyorsan o baskı yok oluyor bir noktada" cevabını verdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri