Erkan Gül, Adaylığını Açıkladı

16 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan Ak Parti Pendik ilçe kongrelerine, Ak Parti Pendik Gençlik Kolları Başkanı Erkan Gül'de aday olacağını açıkladı.

ERKAN GÜL KİMDİR?

1984 Çankırı doğumlu olan Erkan Gül, Kadıköy İmam Hatip Lisesinde başlayan ortaöğretim eğitimini 2001 yılında Pendik İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı.

Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F İktisat Bölümünden 2005 yılında mezun olan Erkan Gül, eğitim hayatına Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü İşletme Bölümünde Yüksek Lisans yaparak devam etmektedir.

2002 yılından bu yana ticaretle uğraşan ve şu anda 2004 yılında kurmuş olduğu yazılım şirketinde çalışmakta olan Erkan Gül,

2009 yılında AK Parti Pendik Gençlik Kolları Başkanlığına atandı.25 Eylül 2011 tarihinde yapılan 3. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongresiyle tekrar ilçe başkanı olarak seçildi.

Kasım 2010’da Pendik’te kurulan Pendik Genç Akademi Derneğinin kurucu başkanlığının yanı sıra Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), Çankırı Vakfı üyelikleri ve Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi olan Erkan Gül evli ve bir kız çocuğu babasıdır

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri