Erdoğan ve İmamoğlu cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ekrem İmamoğlu, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eski İTO Başkanı Atalay Şahinoğlu'nun cenaze törenine katıldı.

Nuh Çimento’nun yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Atalay Şahinoğlu (80), İstanbul'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Eski İTO Başkanı Atalay Şahinoğlu için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Şahinoğlu Nuh Çimento, 1999-2013 yılları arasında Kocaeli'de faaliyetini sürdürmüştü.

ATALAY ŞAHİNOĞLU KİMDİR?

1939’da Trabzon’da doğdu. 1957’de İstanbul Erkek Lisesi’ni bitirdi. İ. Ü. İktisat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yurt dışında İngilizce lisan eğitimi gördü.

Koç Holding’e ait Bozkurt Mensucat ve Mazet Grubu’nda uzun yıllar üst düzey yönetici olarak görev yaptı. Hayatının büyük bölümü tekstil piyasasında geçti.

1984’te İTO Meclis Üyeliğine, 1990’da Yön. Kur. Başkanlığı’na seçildi. 1995’te yapılan seçimler sonrası İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini üstlendi.

Toprak Holding İcra Kurulu Başkanı ve Genel Koordinatörlüğü, (ASCAME) Akdeniz Ticaret Sanayi Odaları Birliği’nde Yönetim Kurulu ve Muhasip üyeliği, SS İstanbul Tekstil İmalat ve Satıcıları İşyeri Yapı Kooperatifi (İSTEK) Başkanlığını yürüttü.

Çeşitli sosyal ve sportif amaçlı derneklere ve kulüplere üye. Evli ve iki çocuk babası.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri