Erdoğan, Sandık Başkanları toplantısında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda İstanbul Sandık Başkanları Buluşmasında açıklamalarda bulundu.

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçleri ile terör örgütü YPG/PKK, Suriye'nin Deyrizor ilinde bir beldede sıkışan DEAŞ'a karşı yeniden saldırı başlattı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda İstanbul Sandık Başkanları Buluşmasında açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

İstanbul'daki seçmenin yüzde 21'i Ak Parti üyesidir. 280 binin üzerinde sandık görevlimiz olacak. Her sandıkta oy kullanan 300 kişiden 74'ü yani yüzde 21'i Ak Parti üyesidir. Hedefimiz AK Parti üyelerinin sandığa gelmesi ve başka partilere oy verenlerden de oy kazanmaktır. Ana kademe kadın kolları, gençlik yeni üye kaydı yapmaya önem vermelidir.

İstanbul'da bulunduğum günlerde çalışmaları yerinde görmek için her an irtibat noktasına gelebilirim. İstanbul'un 959 mahallesinde 800 Ak Parti irtibat noktaları kurduk.

Şayet sandığı sağlam tutmazsak, tıpkı dibi delik bir kaba konan su gibi heba olmasını engelleyemeyiz. İsmi adalet ile başlayan bir partinin mensupları olarak, bu mücadeleye en başta sandıkta vereceğiz.

Türkiye’de özellikle de CHP geleneğinde sandıkta hile adeta bir tarz-ı siyasettir.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un ilçelerinde yaşanan hadiseyi hepiniz biliyorsunuzdur, ne oldu? Bunlar bir garip. Ülkemizdeki seçim sistemi dünya standartlarında bir şeffaflığa sahiptir. CHP ve onlarla birlikte hareket eden bir kesim her seçim öncesinde ve sonrasında kafaları karıştırmak için ortalığı velveleye veriyor. Her seferinde hak ettikleri cevabı millet verdi. Biz her seçimde olduğu gibi CHP ve avanelerine hakikatlerle belgelerle cevabımızı vereceğiz ama ilk şart sandıklara sahip çıkacağız.

15 Temmuz’daki darbe girişimini yapanlara karşı Cumhur İttifakı kurulmuştur.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri