Erdi Sungur kimdir? Nereli? Yağmur Sarnıç, Erdi Sungur'u kiralık katil olarak mı tuttu?

Erdi Sungur kimdir? Yağmur Sarnıç tarafından Emre Aşık’ı öldürmesi için tutulduğu iddia edilen Erdi Sungur bugün Beyaz TV'de Seren Serengil ve Arto’nun sunduğu Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Emre Aşık'ı öldürmek için Sarnıç'ın kiralık katil tuttuğunu itiraf eden Erdi Sungur kimdir? Nereli?

Erdi Sungur kimdir? Beyaz TV’de Seren Serengil ve Arto’nun sunumuyla ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Erdi Sungur, Yağmur Aşık’la yaşadıklarını anlattı. Peki Erdi Sungur kimdir? Nereli? Yağmur Sarnıç, Erdi Sungur'u kiralık katil olarak mı tuttu?

Yağmur Sarnıç’ın, kiralık katil olarak tuttuğu iddia edilen Erdi Sungur, Beyaz TV’de Seren Serengil ve Arto’nun Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu.

Yağmur Sarnıç'ın boşanma aşamasındaki eşi eski futbolcu Emre Aşık'ı ve avukatı Funda Sadıkahmet Alp'i öldürtmek için tuttuğu iddia edilen Erdi Sungur adım adım işleyecekleri cinayeti anlattı. 

Eski futbolcu Emre Aşık’la boşanma aşamasında olan Yağmur Sarnıç, üç ay önce Düzce’de cezaevi firarisi Erdi Sungur’la jandarmadan kaçarken gözaltına alınmıştı.

Erdi Sungur, Yağmur Sarnıç'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Emre Aşık'ı öldürmek için kendisini tuttuğunu itiraf etti.  

ERDİ SUNGUR KİMDİR?

Yağmur Sarnıç'ın boşanma aşamasında olan eşini öldürmek için kiralık katil tuttuğunu itiraf eden Erdi Sungur, uyuşturucu suçundan yattığı cezaevinden firar etmiş ve  Yağmur Aşık ile birlikte gözaltına alınmıştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri