Erdal Yılmaz: "1 Kasım Telafisi Olmayan Bir Seçimdir"

AK Parti Milletvekili Adayı Erdal Yılmaz, Türkiye’nin ekonomik büyümesinin önüne geçmek isteyen odaklara dikkat çekerek, “Bu dönemin Eyyubi’sini indirdik’ diyorlar.

AK Parti Milletvekili Adayı Erdal Yılmaz, Türkiye'nin ekonomik büyümesinin önüne geçmek isteyen odaklara dikkat çekerek, "Bu dönemin Eyyubi'sini indirdik' diyorlar. Biz inşallah o Eyyubi'yi indirtmeyeceğiz" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erdal Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Pendik'te Çankırılı vatandaşlarla buluştu. Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ekonomik büyümesinden rahatsız olan odaklara dikkat çekerek, "Ülkemiz geliştikçe, gelişmesini istemeyen bazı ülkeler ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaktadırlar" dedi.

"BU BİR İSTİKLAL SAVAŞIDIR"

Yılmaz, Türkiye'nin sanayi sektöründe her geçen gün güçlenmeye devam ettiğini hatırlatarak, "Türkiye'de her şey üretilebilir, her şey yapılabilir pozisyonda. Sizler de görüyorsunuz. Dün, olmaz yapılamaz denilen silahlar, yapılar, uçaklar ve gemiler yapılmaktadır. Bugün Atak gibi helikopterini yapan, kendi tanklarını yapan, kendi özel uçağını yapan bir ülkeyi, bu pazarda güçlü olan ülkelerin istememesi kadar doğal bir şey yoktur" diye konuştu.

Yılmaz, Türkiye için istikrarın önemine dikkat çekerek, "1 Kasım'da da bu ülke inşallah istikrarına devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın ifade ettiği gibi bu bir İstiklal Savaşı'dır. Bu ekonomide ve diğer gelişmelerde ülkenin gelişmişliğidir. İnşallah diyorum, 'Bu dönemin Eyyubi'si indirdik' diyorlar. Biz inşallah o Eyyubi'yi indirtmeyeceğiz" dedi.

Yılmaz, 1 Kasım'ın telafisi olmayan bir seçim olduğunu söyleyerek, tüm vatandaşlara sandığa gitme çağrısında bulundu. -

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri