Enrique Iglesias 3.kez baba oluyor

Ünlü şarkıcı Enrique Iglesias ve eşi Anna Kournikova yeniden bebek sahibi oldu. Çift, 30 Ocak’ta dünyaya gelen kız çocuklarının haberini, sosyal medya hesabından paylaştılar.

Grammy ve Latin Grammy sahibi olan şarkıcı Iglesias ve Kournikova’nın Lucy ve Nicholas adında ikiz çocukları da var. Çift 19 yıldır birlikte…

Enrique Iglesias Müzik Kariyeri

Enrique ilk albümünü çıkarmaya karar verdiğinde 17 yaşındaydı. Ailesinden bile sakladığı bu planını 3 sene sonra uygulayabildi ve 20 yaşında kendi adını taşıyan 'Enrique Iglesias' adlı ilk albümünü çıkardı. Böylelikle müzik piyasasına girmiş oldu. Çok kısa bir sürede bir milyonu aşan satışlarla albüm, çıkışından 3 hafta sonra Iglesias'a bir de Altın Plak ödülü getirdi. Bu albüm 6 milyona yakın satarak başarılı oldu.

1997 Ocak'ında çıkardığı 'Vivir' albümü de dünya çapında 5 milyondan fazla sattı. Amerika'da 2 Platin Plak ve RIAA (Recording Industry Association of America - Amerika Kayıt Endüstrisi Derneği) tarafından sertifika ile ödüllendirildi. Parçalarından dokuzu ünlü radyo istasyonları tarafından listebaşı olarak gösterilirken Enrique Iglesias hayal bile edemediği başarıları kazanmış oldu.

3 yıllık sürede çıkardığı iki albüm 'Enrique Iglesias' ve 'Vivir' on milyondan fazla kişiye ulaştı. Grammy'nin 'En İyi Latin Pop Sanatçısı' seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

Single çalışmaları ile Amerika ve 18 Avrupa ülkesinde yayınlanan Billboard Magazine dergisinin listesinde üst sıralarda yer aldı.

Bestelerini İtalyanca, Portekizce ve İspanyolca yaparak önce kendini bu ülkelerde kanıtladı. Ardından çok kısa bir sürede ünü tüm dünyaya yayıldı.

1997'de ilk dünya turnesine çıktı. 13 ülkede 78 konser içeren turne tam 720.000 kişiye ulaştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri