Enes Batur Gerçek Kahraman fragmanı izle |Enes Batur filmi ne zaman vizyona giriyor?

Bu hafta vizyona giren filmlerden birisi olan Enes Batur Gerçek Kahraman internette araştırılmaya başlandı. Peki Enes Batur Gerçek Kahraman filmi ne zaman vizyona giriyor? Enes Batur Gerçek Kahraman filminin konusu nedir? Enes Batur Gerçek Kahraman filminin fragmanı nasıl? Oyuncuları kimler? Tüm cevaplar haberimizde.

Bu hafta vizyona giren filmlerden birisi olan Enes Batur Gerçek Kahraman internette araştırılmaya başlandı. Peki Enes Batur Gerçek Kahraman filmi ne zaman vizyona giriyor? Enes Batur Gerçek Kahraman filminin konusu nedir? Enes Batur Gerçek Kahraman filminin fragmanı nasıl? Oyuncuları kimler? Tüm cevaplar haberimizde...

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR?

Enes Batur Gerçek Kahraman filmi 31 Mayıs 2019 itibariyle sinemalardaki yerini aldı ve izleyicisiyle buluşmak için bekliyor.

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Enes Batur: Gerçek Kahraman, Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur'un rol aldığı "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" filminin devam halkası. İlk filmde içine kapanık, çevresi tarafından dışlanan bir çocuk olan Enes Batur'un hayallerinin peşinden koşma hikayesi anlatılmıştı. Bu filmde ise Enes Batur'u Adalet Savaşçıları'na katılmış ve sonunda da bir kahramana dönüşen genç olarak izleyeceğiz. Komedi türündeki filmin yapımcılığını TME Films ve Eren Medya üstleniyor.

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN FİLMİ FRAGMANI İZLE

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

 Enes Batur,

Ömer Başdoğan,

Altan Erkekli,

Damla Aslanalp,

Kanboloat Görkem Aslan,

Buket Dereoğlu,

Atilla Pekdemir,

Ebru Ojen Şahin

Vizyon tarihi: 31 Mayıs 2019

Süre: (1s 39dk)

Yönetmen: Doğa Can Anafarta

Tür: Komedi

Ülke: Türkiye

ENES BATUR KİMDİR?

Türk vlogger ve oyuncu Enes Batur Sungurtekin, 9 Nisan 1998 tarihinde dünyaya geldi. Enes Batur, Youtube dünyasına adımı ilk olarak bilgisayar ve oyun konsolları incelemesiyle atmıştır. Hemşire ve özel hareke emeklisi bir babanın üç çocuğundan biriydi. Kendi yaşamını anlattığı ve başrolünü üstlendiği Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? 19 Ocak 2018'de vizyona girdi. Filmde genç fenomene Ceyda Düvenci, Bekir Aksoy ve o dönem sevgilisi olan Başak Karahan eşlik etti. Antalya Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde eğitimini sürdürüyor. Kısa bir zaman içerisinde giderek popüler bir isim olma fırsatına kavuşan Enes Batur; oyun, komedi ve eğlence videolarıyla kendini göstermeye ve geniş bir kesime ulaşmaya devam etmektedir.

DAMLA ASLANALP KİMDİR?

Damla Aslanalp, 1990 yılında Almanya'da doğmuştur. Tam adı Nergiz Damla Aslanalp'dır. 2013 yılında Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde düzenlenen 'Miss Turkuaz' yarışmasında üçüncü oldu.

Mahsun Kırmızıgül, 2014 yılında çekilecek dizi filmi 'Mardin İşi'nin başrolü için 130 genç kız arasından Damla Aslanalp'i seçti.

Damla Aslanalp, 2014 yılının Ağustos ayında Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği önce adının "Mardin İşi" olacağı söylenen ama sonra adı "Kadim Dostum" olarak değiştirilen ve başrollerinde İlker Aksum ve Murat Eken, Tarık Papuççuoğlu, Arif Erkin Güzelbeyoğlu'nun yer aldığı dizide rol aldı.

23 Aralık 2014 tarihinde TRT ekranlarında yayınına başlayan ve yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı Bir Osmanlı Polisiyesi olan "Filinta" adlı dizide Damla Aslanalp "Lara Zaharyas" karakterini canlandırırken başrollerde Serhat Tutumluer (Boris Zaharyas), Mehmet Özgür (Kadı Gıyaseddin Hatemi), Onur Tuna (Filinta Mustafa), Naz Elmas (Azize), Yosi Mizrahi (Esad Paşa), Kayra Şenocak (Hasan), Bülent Alkış (Padişah) gibi isimler rol almıştır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri