Emre Uslu kimdir? Nereli? Kaç yaşında? | FETÖ firarisi Emre Uslu hayatı

FETÖcü yazar olarak nam salan Emre Uslu, 8 Aralık 2020 tarihinde yayımladığı videolarda, bugüne dair Türkiye'ye kurulan mafyatik kumpasları ağzından kaçırmasıyla gündeme geldi. Bunun üzerine bakılan Emre Uslu kimdir? Nereli? Kaç yaşında? | FETÖ firarisi Emre Uslu hayatı konularını haberimizde derledik.

8 Aralık 2020 tarihinde yayımladığı bir videoda, 6 ay içinde Türkiye'de yaşanacak siyasi gelişmelerle ilgili bilgi veren Emre Uslu'nun hayatı merak konusu oldu. Günümüzde gündemden düşmeyen Sedat Peker videolarını ve Türkiye'ye kurulan mafyatik kumpasları ağzından kaçıran Uslu hakkında, internet kullanıcıları arama motorlarında, Emre Uslu kimdir? Nereli? Kaç yaşında? | FETÖ firarisi Emre Uslu hayatı konularını araştırıyor. İşte detaylar...

EMRE USLU KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

Asıl ismi Emrullah Uslu olan 47 yşaındaki Emre Uslu, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde dünyaya geldi.

1997 senesinde Polis Akademisi'nden mezun olan Uslu komiser yardımcısı olarak Türk Emniyet teşkilatı içinde çeşitli birimlerde görev yaptı.

Yüksek lisans eğitimini gerçekleştirmek amacıyla 2001 senesinin ağustos ayında Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmiş ve oraya yerleşmiştir.

Bir süre Taraf gazetesinde yazarlık yapan Uslu yazdığı skandal yazılarla Türkiye gündemine oturmuştur.  

Twitter’daki yazılarıyla çok konuşulan Fuat Avni‘nin Taraf gazetesi yazarı gazeteci Emre Uslu olduğu iddia edildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından savcılığa Fuat Avni mahlası ile gerek sosyal medyada gerekse de bazı internet sitelerinde boy gösteren kişinin Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu olduğunu bildirdi.

Şimdilerde ise FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü)'ne üye olmak suçundan aranan Emre Uslu ABD'de yaşamaktadır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri