Emrah'ın oğlu Tayfun'un sevgilisi ile paylaştığı fotoğraflar olay oldu

Şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın oğlu Tayfun'un sevgilisi ile paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada olay oldu. Tayfun'un alnına ve sırtına yazılan yazılar görenleri şoka uğrattı.

Emrah'ın bir türlü kabullenemediği oğlu Tayfun, izdivaç programında bulduğu sevgilisiyle dolu dizgin aşk yaşamaya devam ediyor.

Tayfun'un sırtında "My Girl" yazıyordu. Fotoğrafı görenler, "İnsanı aşktan soğutur." demeden edemedi.

Tayfun, sevgilisi Funda Çakır'la yazdan kalma fotoğraf paylaştı.


ATV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Aşk ve Mavi'de Ali karakteriyle kamera karşısına geçen başarılı oyuncu ve şarkıcı Emrah, bırakma kararı aldığını söyledi. Daha çocuk yaşlarda sektöre adım atan ve bir idol haline gelen Emrah'ın bu açıklamaları hayranlarını üzdü. İşte, Emrah'ın o kararının arkasındaki neden ve herkeste şok etkisi yaratan o açıklamaları...

Bu defteri kapatıyor...

Habertürk'ten Mustafa Doğan'a açıklamalarda bulunan Emrah'ın menajeri; “Tam 36 senedir çalışıyor. 50 yaşına geldi. Artık yeter. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve bırakıyor. Yurtdışına yerleşecek. Günay Restaurant’ta ‘İkincisi Yok’ adlı bir konser verip müzik defterini de kapatacak”  

36 yıl sonra emeklilik kararı verdi...

Uzun süredir yaklaşık 35 senelik müzik ve oyunculuk kariyerine son vermeyi düşünen Emrah'ın Aşk ve Mavi dizisi sona erdikten sonra başka bir projede yer almayacağı menajeri aracılığı ile medyaya ulaştı.Geçtiğimiz yıllarda dünya evine giren ve 3.kez baba olan Emrah'ın bu defterleri kapatacağı Habertürk çalışanı Mustafa Doğan aracılığı ile basına ulaştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri