Emrah Karaduman kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında? Kiminle sevgili?

Son zamanlarda Aleyna Tilki ile bir küs bir barışık bir ilişki yaşayan Emrah Karaduman'ın hayatı merak konusu oldu. Besteci ve Aranjör olan Emrah Karaduman aslen nereli? Kaç yaşında? Emrah Karaduman'ın boyu kaç ?Emrah Karaduman'la Aleyna Tilki sevgili mi?

Aleyna Tilki ile olan beraberliğiyle gündemden düşmeyen Aranjör Emrah Karaduman’ın son zamanlarda sevgilisiyle yaşadığı sorunlardan sonra merak konusu oldu.Sevgili Aleyna Tilki ile arasında 8 yaş bulunan Emrah Karaduman kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşında? Emrah Karaduman'ın boyu kaç ? Emrah Karaduman'la Aleyna Tilki sevgili mi? İşte Emrah Karaduman’la ilgili merak edilen soruların yanıtları…

EMRAH KARADUMAN KİMDİR?

4 Kasım 1987'de dünyaya gelen Emrah Karaduman aslen Samsunludur. 78 kiloda olan Emrah Karaduman’ın boyu ise 1,77 cm.Maddi sıkıntılar nedeniyle müzik kariyerini geliştirmek için gittiği konservatuvar bölümü bitirememiştir.

Bir dönem Samsun'da sahne alan Emrah Karaduman daha sonra İstanbul'a taşınmıştır.

Şans eseri Hande Yener ile tanışan Emrah Karaduman uzun yıllar orkestrasında klavye çalmıştır.

Daha sonra müzikal yeteneği ile Hande Yener, Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise'nin şarkıları düzenlemiş ve geliştirmiştir.

2015 yılında Toz Duman albümünü çıkan Emrah Karaduman 2016 yılında Aleyna Tilki'nin Cevapsız Çınlama şarkısının aranjörlüğünü yaptı ve bu yazın en çok dinlenen şarkıları arasına girmiştir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri