Elçin Sangu'ya Şok Dava | Elçin Sangu Kimle Mahkemelik Oldu

Elçin Sangu kimdir ne iş yapar? Elçin Sangu kiminle mahkemelik oldu? Elçin Sangu ve Başak Okay arasında neler oldu? Başay Okay kimdir? Tüm detayları Bölge Gündem olarak sizler için derledik.

Ekranların güzel yüzü Elçin Sangu menajeri Başay Okay ile mahkemelik oldu. İkilinin arasında Elçin Sangu'nun menajeri Başay Okay'ın sözleşmesini haksız yere feshettiği iddiasıyla tazminat davası gerilimi yaşanıyor. Sangu ve Okay arasındaki tazminat davasına anne Müyesser Ses tanık olarak katılırken gerilim giderek tırmanıyor. Detaylar haberimizde..

ELÇİN SANGU'NUN ANNESİNDEN AÇIKLAMA: KIZIMIN İSTİKBALİNİ ENGELLEDİ

Menajer Başay Okay’ın Elçin Sangu’ya açtığı 100 bin dolarlık tazminat davasının yeni duruşmasında, ünlü oyuncunun annesi Müyesser Ses tanık olarak dinlendi.

HAKSIZ FESİH DAVASI

Menajer Başay Okay’ın aralarındaki sözleşmeyi haksız yere tek taraflı feshettiği iddiasıyla Elçin Sangu’ya açtığı tazminat davasının yeni duruşması, önceki gün İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüldü. Okay ve Sangu’nun hazır bulunduğu duruşmada ünlü oyuncunun annesi Müyesser Ses de tanık olarak dinlendi.

HAYRANLARIYLA ATIŞTI

Müyesser Ses, duruşmada şöyle konuştu: “Başay hanım kızımın hayranlarıyla çirkin atışmalar yaptı. Kızım üzüldü, çok zarar gördü. Bu sebeple ondan ayrıldı. Başay hanımın internette yaptığı kötü yorumların kızımın istikbalini engellediğini düşünüyorum. Zaten alkol problemi de vardı.” Duruşma tarafların yazılı beyan vermesi için ertelendi.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Sevdam Alabora" dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı.

Elçin Sangu, 11 Temmuz 1985 tarihinde İzmir'de ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Çerkes kökenlidir. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir yıl kadar özel bir tiyatroda oynadı. 2006 yılında da Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazandı. Fakat okulu yarım bıraktı.

Sanat danışmanlığını Haldun Dormen'in yaptığı "Sahne tozu" tiyatrosunda eğitimler aldı.

Sadece tasarımcı ürünlerinin satıldığı bir e-butik olan ikonogami.com'a ortak oldu.

İzmir'de tiyatro yaparken tesadüf eseri kendisini bir anda 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde önemli bir rolde buldu. Oyunculuğa ilk kez 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde başladı, Aşk Kaç Beden Giyer? Dizisi ile devam etti.

2014 yılında başlayan Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kurt Seyit Şura adlı dizide Güzide karakterini canlandırdı.

İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.2015 yılında "Sevdam Alabora" adlı dizide Kadir Doğulu, Mustafa Avkıran ve İlker Kızmaz ile başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Aydın Bulut'un üstlendiği dizide; Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Mustafa Avkıran, İlker Kızmaz, Aydan Burhan ve Başak Parlak gibi ünlü ve başarılı oyuncular rol alıyor.

Elçin Sangu, 19 Haziran 2015 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan ve baş rollerini Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen ile paylaştığı "Kiralık Aşk" adlı dizide Defne Topal karakterini canlandırdı.

BAŞAY OKAY KİMDİR?

Başay Okay, 22 Aralık 1976 yılında İstanbul'da doğdu. 1993 yılında Erenköy Kız Lisesi'nden mezun oldu. İ.Ü. Hukuk Fakültesi'ne devam etti.

Başay Okay, 1993-1998 yılları arasındaki hukuk öğrenimi sırasında müzik çalışmalarına başladı. TRT Gençlik Korosu'nda ve çeşitli gece kulüplerinde şarkı söylemeye başladı.

Başay Okay, 1998 yılında hukuk fakültesindeki öğrenimini bırakıp Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'ne devam etti.

Aynı sene tiyatro eğitimi ile birlikte İ.Ü.'de yarı zamanlı opera-şan bölümünde 1 sene eğitim aldı. Tiyatro eğitimi esnasında M.S.M.'de Hizmetçiler (J.Genet- Solange) ve Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Amerikan Hala adlı müzikli oyunda rol aldı. Bu dönemde Arjantin Tango çalışmaya başladı ve halen devam etmektedir.

Başay Okay, 2002 yılında mezun olana kadar, bir yandan müzik çalışmalarına da devam etti. Birçok gece kulübü ve çeşitli organizasyonlarda jazz, müzikal ağırlıklı bir repertuarla sahne aldı. İlki 2000 yılında olmak üzere İ.B.B. Kent Orkestrası ile Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda konserler verdi.

Başay Okay, 2002 yılında M.S.M. Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra TV'de çeşitli reklam ve dizi olmak üzere bir çok projede rol aldı. Karım ve Annem, Emret Komutanım,
Korkuyorum Anne, Gece Sesleri gibi yapımlarda rol aldı.


2006-2007 döneminde Kadınca dergisinde yazılar yazdı ve bu yazılar dergi kapanıncaya kadar devam etti.

Başay Okay, 2011 yılında korku filmi Musallat 2'de Hatice rolünü oynadı.

Filmografisi

2013 Senin Hikayen
2011 Musallat 2 - Hatice
2011 Derin Sular - Feryal
2010 Kavşak - Ümmü
2008 Gece Sesleri - Ceyda Ortaçlı
2007 Menekşe ve Halil
2006 Fırtına - Havva
2006 Felek Ne Demek - Müberra
2005 Seher Vakti - Sevim
2005 Emret Komutanım - Kerime
2004 Omuz Omuza - Berrin Aydoğdu
2004 Korkuyorum Anne - Hemşire
2004 Karın ve Annem - İremsu
2003 Günahım Neydi Allahım - Şermin

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri