Ektoderm ne demek, TDK'ya göre Ektoderm kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Çok zengin bir dil olan Türkçe'mizde anlamını bilmediğimiz bir çok kelime bulunmaktadır. Ektoderm az da olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Ektoderm ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Ektoderm kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Ektoderm ne demek? Ektoderm TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi ektoderm kelimesi. Peki ektoderm ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre ektoderm nedir, ektoderm kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

EKTODERM NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Ektoderm kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Ektoderm kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre ektoderm kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Dış deri

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Ne, Nedir Haberleri