Editörümüz Yusuf SARAY Dünya Evine Girdi

Gazetemizin genç ve başarılı editörü Yusuf SARAY , Betül ÇELEBİ ile mutluluğa giden yola çıktılar.

      Gazetemizin genç ve başarılı editörü Yusuf SARAY , Betül ÇELEBİ ile mutluluğa giden yola çıktılar.

      Nikah merasimi  26.04 2015 Pazar günü  saat 16.00’da davetlilerin katılımı ile Pendik  Belediyesi Yunus Emre , Nikah Salonunda gerçekleşti. Çiftin ailesi ve arkadaşlarının katıldığı nikah töreninde,  NiKah şahitliğini Ak Parti ilçe Başkanı Rüstem KABİL ve İlçe Başkan Yardımcısı Müslim ŞAHİN yaptı . Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Dr Kenan ŞAHİN, kıydı. Başkan ŞAHİN , genç çiftin birlikteliklerinin tescili olan evlilik cüzdanını mutluluklar dileyerek,  Betül ÇELEBİ SARAY‘a teslim etti. Genç evliler nikah işlemlerinin tamamlanmasından sonra tebrikleri kabul etti.

      Genç ciftler nikah töreninden sonrada akşam 19:00 da Gülistan Sofrasında düzenledikleri  yemekli eğlenceli geceye sevenleri ile beraber bu mutlu günlerini sonlandırarak dünya evine girmiş oldular .

      Bizler de Bölge gündem  Gazetesi olarak gazetemizin genç ve başarılı editörü Yusuf SARAY, Betül ÇELEBİ SARAY  çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutlu olmalarını temenni ediyor.”Allah bir yastıkta kocatsın “ dileklerimizi sunuyoruz .

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri