Eda Gürkaynak kimdir? Birkan Sokullu'nun sevgilisi kimin kızı? Kaç yaşında?

Eda Gürkaynak kimdir? Ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile aşklarını ilan etmeleri ardından dikkat çeken sosyetik güzel Eda Gürkaynak'ın hayatı merak konusu oldu. Peki son olarak Berrak Tüzünataç ile ilişkisi olan yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu’nun sevgilisi Eda Gürkaynak kaç yaşında? Kimin kızı?

Eda Gürkaynak kimdir? Yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu Gürkaynak ile ilişkilerini açıklamış ve ardından sosyal medya üzerinden yeni aşkı Eda Gürkaynak'la fotoğraflarını paylaşmıştı. Aslı Enver ile evliliklerinin ardından Berrak Tüzünataç ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Birkan Sokullu aşkı sosyetik güzelde bulmuştu. Peki Eda Gürkaynak kimdir? Birkan Sokullu'nun sevgilisi kimin kızı?Babası kim? Kaç yaşında?

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Birkan Sokullu sevgilisi Eda Gürkaynak ile bir paylaşım yaparak güzel isimle birlikteliğini açıklamıştı. Bu paylaşım kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Ardından Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak'ın hayatı da araştırılmaya başlandı. 

EDA GÜRKAYNAK KİMDİR?

1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Eda Gürkaynak'ın anne ve babası cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden olan Sinem Gürkaynak ve Kemal Gürkaynak'tır. Lara adında bir kız kardeşi olan Eda Gürkaynak, 2013 yılında Koç Lisesinden IB diplomasıyla mezun olduktan sonra New York Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Amerika'nın en başarılı Türk mezunları listesine adını yazdırdı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri