Ece Seçkin ve Samsung'tan heyecanlandıran işbirliği!

Ece Seçkin ve Samsung'tan heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Ünlü popçu Ece Seçkin ve Samsung arasında #acayipiyi hashtag'i ile gündem yarattı. Ece Seçkin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım binlerce beğeni ve yorum aldı.

Pop müziğin sevilen ismi Ece Seçkin ve Teknoloji devi Samsung'tan heyecanlandıran bir işbirliği geldi. Ece Seçkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "13 Haziran'ı bekleyin" mesajını verirken "Acayip iyi bir şey yapacağız." notuyla merak uyandırdı. 

İşte Ece Seçkin'in o paylaşımı;

'MUTLULUK DUYUYORUM'

Sanatçı, bu proje özelinde duygularını ise şu sözlerle dile getirdi: "Samsung" kullanıcıların neye ihtiyaçları olduğunu, ne istediklerini iyi anlayan bir marka. Geliştirdiği teknolojilerle dünyaya ilham veren, geleceği şekillendiren ve amacı, her yaştan insanın hayatını zenginleştirmek ve kolaylaştırmak olan Samsung ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Galaxy A serileri ile ilgili harika bir proje için bir araya geldik. Büyük yankı uyandıracak bir çalışmaya imza atacağımız için çok heyecanlıyım. Proje ile ilgili detayları ise çok yakında sizlerle paylaşacağım,& ; takipte kalın."

Samsung X Ece Seçkin iş birliğinin heyecan uyandıran ilk duyuru videosunu da sosyal medya hesabından paylaşan sanatçı, paylaşımının altına şu notu düştü: "Acayip iyi bir şey yapacağız. Hem de seninle birlikte. TikTok ve Instagram'da #acayipiyi hashtag'ini takip etmeyi unutma, 13 Haziran'ı bekle!"

"ACAYİPİYİ"

Ece Seçkin daha önce de yine sosyal medya hesabından;

"#acayipiyi bir yaz başlıyor! Hazır mısınız?" notuyla fotoğrafını paylaşmıştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri