Ece Ronay’ın ifadesi şok etti! Eski eşi mail order ticareti mi yapıyor?

Geçtiğimiz günlerde eski eşi M.E.B'ye ait bir işyerini kurşunlattığı gereçesiyle gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın ifadesi ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezinin sahibi Ece Ronay, eski eşi M.B'in iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ece Ronay, hakimlik ifadesinde, "M.B'nin yavaş yavaş, karanlık diye tabir edebileceğim insanlarla ilişki kurmaya başladığını duymaya başladım, hatta Gürcistan'daki kumarhane sahipleri ile ilişki kurmaya başladı."" dedi.

GÜZELLİK MERKEZİNİN İSİM HAKLARINI SATMIŞ!

Ünlü fenomen olayla ilgili ifadesinde, eski eşi M.B ile yaklaşık bir yıl evli kaldığını, en başta "Ece Ronay Güzellik Merkezi" isim hakkının kullanılmasına kendisinin rıza verdiğini, fakat sonrasında eski eşinin kendisine ait isim hakkını başkalarına satmaya başladığını, işyerine gittiğinde pos cihazından veya yapılan ödemelerin doğrudan V.K. isimli şahsa direkt gittiğini ve eski eşi M.B "karanlık" diye tabir edilen insanlarla ilişki kurduğunu öğrendiğini söyledi.

Kaynak: superhaber.com

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Magazin Haberleri