Ece Erken'in Youtube kanalına konuk olan Bircan Bali'den samimi itiraflar!

Arkadaşı Ece Erken'in Youtube kanalına konuk olarak katılan sunucu Bircan Bali, boşanmanın ardından kendisine Instagram'dan mesaj yağdığını ifade etti. İşte ayrıntılar...

Söylemesem Olmaz sunucusu Bircan Bali, arkadaşı Ece Erken'in Youtube kanalına konuk oldu. 2 yıllık eşi Ömer Gezen ile geçen ay ayrılan Bali, Erken'in kanalında samimi itiraflarda bulundu. Boşanmanın ardından Instagram hesabından bolca mesaj aldığını itiraf eden Bali, "Mavi tıklılar, oyuncular DM'den (Özel mesaj) yazıyor" dedi.

"SAYGI ÇERÇEVESİNDE BİTTİ"

Biten evliliği hakkında konuşan Bali, "Saygı çerçevesinde bitti. Bir tedbir kararı var. Sadece ben açıklama yapabilirim"  ifadelerini kullandı. Eski eşi Gezen ile ayrı illerde olduğu için boşandığını açıklayan Bali, kızının velayetinin üzerinde olduğunu söyledi. Kendisi hakkında konuşulması hakkında açıklama yapan Bali, "Beni konuşmayın, ben magazin figürü değilim"  dedi.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Bircan Bali 2019'da avukat Ömer Gezen ile dünya evine girmişti. Geçen yıl ağustos ayında kızı Saygı Karen dünyaya gelmişti. Ardından Bali, sunuculuğunu yaptığı programda Gezen ile tek celsede boşandığını duyurmuştu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri