Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi olayında 19 adrese operasyon! Kadir Yasak'ın arasında olduğu 9 kişi gözaltına alındı

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 19 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen polis ekipleri, Mahmutyazıcıoğlu'nu silahla vurduğu belirtilen Kadir Yasak'ın aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

Beşiktaş Kulübünün eski yöneticilerinden olan ve sunucu Ece Erken'in eşi olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022 Çarşamba günü İstanbul Bakırköy, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda restoranda alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma yaşamıştı. Daha sonra Kadir Yasak isimli kişi önce Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun şoförünü sonra ise Mahmutyazıcıoğlu'nu silahla vurdu.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Olayda hayatını kaybeden  Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Rize'nin Fındıklı ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Hürriyet Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedilmişti.

   

KADİR YASAK GÖZALTINA  ALINDI

Olaya ilişkin olarak başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 19 adrese baskın düzenleyen ekipler, cinayeti işlediği öne sürülen Kadir Yasak ile Ali Yasak'ın  aralarında bulunduğu 9 kişiyi daha gözaltına aldı.

Sağlık kontrolü için hastaneye gönderilen şüpheliler, daha sonra emniyete götürülecek.

Soruşturma kapsamında olay günü gözaltına alınan U.C.B. ve G.K'nin de emniyetteki işlemleri sürüyor.

Polis ekiplerinin, cinayete ilişkin çalışması devam ediyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri