Ebru Polat'ın dansı sosyal medyayı salladı

Reynmen'in "Düet yapacak kadın sanatçı aranıyor" mesajına ilk önce şarkıcı Hadise'den dans videosu geldi. Ardından ise Ebru Polat da Reynmen'in mesajına video çekerek yanıt verdi

Her paylaşımı ile olay olan ve yaptıkları ile gündem olan Ebru Polat Reynmen'in "Düet yapacak kadın sanatçı aranıyor" çağrısından sonra Reynmen'in mesajına video çekerek yanıt verdi.

Kısa sürede eleştirilerin hedefi olan Hadise'nin videosunun bir benzerini şarkıcı Ebru Polat, "1 tane de benden gelsin... ne de olsa ben de yarı #İzmir, yarı #Sivaslıyım..." notu ile Instagram hesabından paylaştı.

 

'Ela' şarkısıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Reynmen lakabıyla tanınan ünlü YouTuber Yusuf Aktaş, sosyal medya hesabı üzerinden "Düet yapacak kadın sanatçı aranıyor" mesajını paylaşmıştı. Reynmen'in çağırısına Hadise, 'Ela' şarkısıyla dans ettiği videoyu “Alsam mı bi dal dudaklarından” notunu düşerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Reynmen ''Düet yapacak kadın sanatçı aranıyor' diye story attı, bu paylaşımdan 3 saat sonra Sivaslı hemşehrisi Hadise'den 'Ela'' eşliğinde seksi dans geldi. İki ismin takipçileri ''Düet geliyor mu?'' diye sordu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri