Düş Peşine filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Düş peşine nerede çekildi?

Bu akşam Kanal D izleyicisi karşısına çıkacak olan Düş Peşine filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilirken nerede çekildiği de araştırılmaya başlandı. Peki Düş Peşine filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Düş peşine nerede çekildi?

2022 yılında vizyona giren, yönetmenliğini İlkay Uygur’un üstlendiği Düş Peşine filmi, bu akşam ilk kez Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Komedi türündeki filmin konusu ve oyuncu kadrosu merakla araştırılıyor. Biz de haberimizde 'Düş Peşine filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Düş peşine nerede çekildi?' sorularının yanıtına yer verdik.

DÜŞ PEŞİNE FİLMİ KONUSU NEDİR?

14 Ocak 2022 tarihinde vizyona giren komedi türündeki Düş Peşine filmi, gönüllü çalıştığı akademinin kapanmasını engellemeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediniyor.

Kardeşi ile birlikte Kaş'ta yaşayan Kaan, engelli çocukların eğitim gördüğü Düşler Akademisi'nde gönüllü olarak çalışır. Akademinin müdürü, borçları nedeniyle zora düşmektedir ve bu nedenle akademinin kapanması gündeme gelir. Kaan, bu sırada şehre tatile gelen arkadaşlarıyla birlikte akademiyi kapanma tehlikesine karşı korumaya çalışır. Kaan ve arkadaşları, akademinin kapanmasını engelleyebilecek midir?

DÜŞ PEŞİNE OYUNCULARI KİMLER? DÜŞ PEŞİNE NEREDE ÇEKİLDİ?

Düş Peşine filminin oyuncu kadrosunda; Fester Abdü, Cihan Şimşek, Şeyda Erdoğan, Ecem Simge Yurdatapan, Serkan Ercan ve Mehmet Esen yer aldı.

Filmin nerede çekildiğine dair bilgi bulunmamaktadır...

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Film ve Dizi Haberleri