Dünya devleri Türk Ronaldo'yu istiyor! O ise Galatasaray'ı istiyor

Transfer planlamalarını gelecek vaat eden gençlere yönelik yapan Galatasaray, PAOK'ta forma giyen 16 yaşındaki Türk futbolcu Alpaslan Tahsin ile ilgileniyor.İtalya basınının 'Yeni Ronaldo' yorumunu yaptığı genç yıldız adayının kendisine gelen teklifleri geri çevirerek sarı-kırmızılı ekipte oynamak istediği öğrenildi.

İtalyan Sportpress24'ün haberine göre PAOK'ta forma giyen 16 yaşındaki Türk kökenli genç yıldız adayı Alpaslan Tahsin, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi.Geçtiğimiz sezonu 24 gol ve 30 asistle tamamlayan Alpaslan'ı İtalyanlar "Yeni Ronaldo" olarak tanımlarken, ilk olarak Atletico Madrid tarafından keşfedilen genç oyuncu için son dönemde Alman futbol devi Borussia Dortmund  İtalya'nın köklü iki kulübü Juventus ve Inter tarafından da takip ediliyor.

KALBİNDE GALATASARAY YATIYOR

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın da ilgilendiği 16 yaşındaki yetenekli futbolcu için Galatasaray'ın da ilgisi olduğu ileri sürüldü. Genç oyuncunun hedefinin Serie A ya da  La Liga'da forma giymek olduğu ifade edildi. Alpaslan'ın kariyerini yakın zamanda Avrupa'ya taşıyacağı ama Galatasaray'dan gelecek olası bir teklife  Fatih Terim faktöründen dolayı sıcak baktığı ve kalbinde sarı-kırmızılı formayı giyme hayali olduğu gelen bilgiler arasında olduğu aktarıldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri