Dumankaya İnşaat'dan İlk Açıklama

Paralel yapı operasyonu kapsamında gözaltına alınan Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Onursal Başkanı Halit Dumankaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya hakkında açıklama yapıldı.

9 ildeki 'paralel yapı' operasyonu kapsamında aralarında Dumankaya Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu 140 kişi hakkındaki gözaltı kararının ardından Dumankaya Holding'den ilk açıklama geldi.

İstanbul merkezli 9 ilde başlatılan 'paralel yapı' operasyonun kapsamında aralarında Dumankaya İnşaatın Onursal Başkanı Halit Dumankaya ve yönetim kurulu üyeleri Uğur Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi, Semih Serhat Dumankaya da bulunduğu 140 kişi hakkındaki gözaltı kararının ardından Dumankaya Holding'den ilk açıklama geldi.

Bu sabah İstanbul merkezli yürütülen ve aralarında Dumankaya İnşaat'ın yöneticilerinin de olduğu operasyona ilişkin ilk açıklama Dumankaya İnşaat'tan geldi. Şirketten yapılan açıklamada şirketin yönetim kurulu üyelerinin, bilgilerine başvurulmak üzere Mali Şube Müdürlüğü’ne davet edildikleri bilgisi verildi.

BİLGİLERİNE BAŞVURULACAK

Şirketten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Basın yayın organlarında yer aldığı gibi, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 18 Nisan 2016 Pazartesi sabahı bilgilerine başvurulmak üzere Mali Şube Müdürlüğü’ne davet edilmişlerdir. Süreç tarafımızdan takip edilmektedir. 53 yıldır ülke ekonomimiz ve insanlarımız için değer yaratmak ilkesi doğrultusunda faaliyet gösteren Dumankaya İnşaat, kurulduğu günden itibaren tüm hukuki ve mali yükümlülüklerini titizlikle yerine getirmiş, ülkemizin kalkınması ve insanımızın gelişimi için çalışmış ve çalışmaktadır.

Kurumumuz, süreçle ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir"

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında 140'e yakın kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri