Düğün yapacaklara uzmanlardan önemli uyarı! Sahte altın mağduru olmayın!

Düğün sezonunda altın almak isteyen vatandaşlara uzmanlardan uyarı geldi. Son zamanlarda sahte altın alıp mağdur olan kişilerin sayısı arttı.

Düğün sezonunun tam ortasında, vatandaşlar kuyumcunun yolunu tutuyor. Düğünlerde takı takmak isteyen kişiler çoğunlukla gram ve çeyrek altın tercih ediyor. Altın alanlara ve altın alacaklara uzmanlardan sahte altın uyarısı geldi. Düğünlerde sahte altın takıldığını söyleyen esnaflar, düğün sahiplerini de uyardı.

GÜVENİLİR SARRAFLARI TERCİH EDİN UYARISI!

Aydınlı sarraf Serkan Kuyumcu, vatandaşla önemli uyarılarda bulundu. Kuyumcu "Havaların ısınması ile birlikte düğün sezonu da açıldı. Düğün ile alakalı tüm sektörlerde olduğu gibi bizim sektörde de hareketlilik oluştu. Altın fiyatları da herkesin malumu. Bizim sektörün ise ucu bucağı yok. Orta halli bir düğün yapacak çiftin ortalama takı maliyeti 80 bin TL olarak ortaya çıkıyor. Kötü niyetli insanlar da piyasaya sahte altın sürmekten çekinmiyorlar. Vatandaşlarımız düğünlerinde zor durumda kalmamak ve hayal kırıklığı yaşamamak için mutlaka altın alırken ve bozdururken tanıdık, bilip güvendikleri sarrafları tercih etmeli" ifadelerini kullandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Finans Haberleri