Doya Doya Moda jürisi Serdar Uzuntaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Evli mi?

Doya Doya Moda programında jüri olan Serdar Uzuntaş izleyici tarafından merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda jürisi Serdar Uzuntaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Evli mi?

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda bu sezon da izleyiciyi ekrana kilitliyor. Yarışmada jüri olan Serdar Uzuntaş'ın hayatı merak konusu oldu. Biz de haberimizde 'Doya Doya Moda jürisi Serdar Uzuntaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Evli mi?' sorularının yanıtına yer verdik...

DOYA DOYA MODA JÜRİSİ SERDAR UZUNTAŞ KİMDİR, NERELİ, KAÇYAŞINDA? EVLİ Mİ?

Kariyeri boyunca sanat camiasından mühim kişilerle çalışan ve çok kez defilelerde koleksiyonları Modacı Serdar Uzuntaş TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda isimli program ile ilk kez ciddi bir Televizyon Programı'nda jüri üyeliği yapmaya başladı.

Tasarımlarıyla takdir toplayan ve bugüne kadar çok önemli defileleri moda severlere sunan Serdar Uzuntaş, esprili tarzı ile şimdiden izleyici tarafından çok sevildi. Araştırmalara konu olmaya devam eden Serdar Uzuntaş, 1975 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Fransa'da moda tasarımı eğitimi alan Uzuntaş, kendi adını taşıyan bir marka yaratmıştır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Biyografi Haberleri