Doya Doya Moda 2.sezon ne zaman başlıyor? Yarışmacıları kim? Ne zaman başlayacak?

Doya Doya Moda 2.sezon fragmanı ekranlarda dönmeye başladı. TV 8 ekranlarında yayınlanan ve büyük beden yarışmacıların şıklık yarışına girdikleri Doya Doya Moda'nın 2.sezon yarışmacıları belli oldu. Peki Doya Doya Moda 2. sezon ne zaman başlayacak?

Ekranlarının fenomen moda programı 2.sezonu ile izleyicilerin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Modanın her daim nabzını tutan Doya Doya Moda 2.sezon fragmanı ekranlarda yayınlanmaya başladı. Peki Doya Doya Moda 2.sezon ne zaman başlıyor? Yarışmacıları kim? Ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz hafta 1. sezon finalinin yayınlandığı Doya Doya Moda'da ara vermeden 2. sezon başladı. Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Seray Sever’in jüri üyeliğini üstlendiği Doya Doya Moda’nın yeni bölümleri 13 Temmuz itibariyle yayınlanmaya başlayacak. 42 beden ve üzeri bayanların şıklık adına birbirleriyle kıyasıya mücadele verdiği yarışma Doya Doya Moda yeni sezon yarışmacıları da merak konusu oldu. Peki Doya Doya Moda yarışmacıları kim?

DOYA DOYA  MODA YENİ SEZON NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Doya Doya Moda yeni sezon 13 Temmuz'da saat:12.30'da Tv8 ekranlarında yayınlanacak.

Büyük bedene sahip 7 kadının, birbirleriyle kıyasıya yarıştığı yarışmada 2. sezon maratonu bu hafta başlayacak. Peki yeni sezon yarışmacıları kim? İşte Doya Doya Moda 2.sezon yarışmacıları..

DOYA DOYA MODA 2. SEZON YARIŞMACILARI

Doya Doya Moda yeni sezon yarışmacılarından bazıları Aslı Adıyaman, İmani Dolar ve Birben Coşkun olurken diğer yarışmacılar hakkında henüz net bir bilgi yok.

DOYA DOYA MODA 2. SEZON FRAGMANI

 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri