Donald Trump, maske üretim tesisine maskesiz gidince büyük tepki çekti

Arizona'daki maske tesisini ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, ziyaret sırasında maske takmayınca sosyal medyada büyük tepkiler aldı. Trump'ın maske takmamasına tepki gösteren bir çok kişi "Maske fabrikasını geziyorsun, maske takmıyorsun, neyi ispatlamaya çalışıyorsun" dedi.

Yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınına karşı geçtiğimiz günlerde şaşkınlık veren bir öneri sunan ABD Başkanı Donald Trump, dezenfektanları vücudumuza enjekte ederek içimizde temizlik yapabiliriz ifadelerinde bulunmuştu. İlginç tavisyeleriyle gündemden düşmeyen Trump şimdi de  Arizona'daki bir maske üretim tesisini ziyaret etti. Ancak ziyaretinde maske takmayınca tepkilerin hedefi oldu.

Corona virüs salgınında merkez üssü haline gelen ABD'nin Başkanı Donald Trump'ın Arizona eyaletinde yer alan N95 maskeleri üreten Honeywell fabrikasına gerçekleştirdiği ziyareti sırasında maske takmaması tepkilere neden oldu.

''NEYİ İSPATLAMAYA ÇALIŞIYORSUN''

Trump'ın maske takmamasına tepki gösteren bir çok kişi "Maske fabrikasını geziyorsun, maske takmıyorsun, neyi ispatlamaya çalışıyorsun" dedi.

''MASKE TAKMAM GEREKİRDİ''

Öte yandan ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence de geçtiğimiz gün bir sağlık merkezi ziyareti sırasında maske takmamış ve ardından gelen eleştirilere yönelik “Maske takmam gerekliydi” itirafında bulunmuştu.
 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri