Doktor Uğur Tolun kimdir, kaç yaşında? Uğur Tolun öldü mü, bulundu mu son dakika?

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde kendisinden 1 gündür haber alınamayan doktor Uğur Tolun hakkında detaylar merak ediliyor. Akademi hastanesinin doktorlarından olan Uğur Tolun kimdir, kaç yaşında? Uğur Tolun öldü mü, bulundu mu? İşte kayıp doktor hakkında son gelişmeler...

Nisan ayında beyin kanaması sebebiyle operasyon geçiren özel bir hastanede görev yapan Doktor Uğur Tolun, bir süredir evinde istirahatteydi. Tolun'a 13 Ocak öğlen saatlerinden bu yana ulaşamıyor. Peki Doktor Uğur Tolun kimdir, kaç yaşında? Uğur Tolun öldü mü, bulundu mu son dakika? 

UĞUR TOLUN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 

Kocaeli’de özel bir hastanede görev yapan 51 yaşındaki Doktor Uğur Tolun, dün 41 EF 389 plakalı aracı ile kar yağışının başladığı Kartepe sınırları içindeki Samanlı Dağlarına gideceğini söyleyerek evden çıktı. Yakınları  Tolun’dan 1 gün boyunca haber alamayınca ihbarda bulundu. Eşinden ayrı yaşayan Uğur Tolun’un ortadan aniden kaybolması üzerine farklı şehirlerden akrabalarının da Samanlı Dağları’ndaki Kuzuyayla Tabiat Parkı bölgesine geldiği öğrenildi.

UĞUR TOLUN ÖLDÜ MÜ, BULUNDU MU SON DAKİKA? 

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi ve AFAD ve AKUT ekipleri bölgede kaybolan Tolun'u bulmak için çalışmalar yapıyordu. Kar motorları ile karlı alanda arama ve kurtarma çalışması başlatan ekipler Tolun’a ait 13 gündür herhangi bir ize rastlayamamıştı. Tolun’un cep telefonunun bölgedeki baz istasyonlarında sinyal kaydı tespit edilememişti.

ACI HABER GELDİ

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 13 Ocak'ta evinden aracıyla ayrıldıktan sonra haber alınamayan doktor Uğur Tolun ölü bulundu. 

KARTEPE BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da durumla ilgili “Uğur Tolun’u her yerde arıyoruz. Dünden beri tüm ekiplerimiz sahada. Kendisi Derbent-Maşukiye’de en son görülmüş. Şu an bende sahadayım. Uğur Tolun’dan hayırlı haberler almayı bekliyoruz” açıklamasında bulunmuştu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri