Doktor Başkan, Batı Mahallesinde Yürütmeyi Durduranlara Teşhisi Koydu

"Gençler Soruyor" programlarında gençlerle buluşmaya devam eden Dr. Kenan Şahin, Pendik Sanayici İşadamları Derneği’nde genç iş işadamları ile bir araya gelerek soruları en samimi net ifadelerle yanıtladı.

"Gençler Soruyor" programlarında gençlerle buluşmaya devam eden Dr. Kenan Şahin, Pendik Sanayici İşadamları Derneği’nde genç iş işadamları ile bir araya gelerek soruları en samimi net ifadelerle yanıtladı.

"BATI MAHALLESİ KİLİTLENMİŞ DURUMDA"

Batı mahallesi’nde Yürütmeyi durdurma kararının ardından son durumu ile ilgili soru gelmesi üzerine konuşan Belediye Başkanı Kenan Şahin, "Belediye olarak yapabileceklerimizin hepsini yaptık. Sonuç;  yetkisi olmadığı halde gittiler Danıştay mahkemesine dava açtılar. Danıştay yürütmeyi itiraz kabul etmemek üzere durdurdu. Batı mahallesi şuan için kilitlenmiş durumda. Danıştay’ın planların iptal etmesini bekliyoruz. Planlarımız iptal edilmesinin ardından birşey değişmeyecek yüzde 99.9 aynı olacak. Sonuç itibari ile Danıştay şu çizgiler fazla olmuş diyecek bizde onları kaldırıp onun dediğine göre yapıcağız ardından yeniden servis edeceğiz.“ dedi.

"YAZDIKLARI DİLEKÇE TAM BİR PARANOYA"

Batı mahallesindeki gruba randevu vermediğini dile getiren Şahin, Batı mahallesinde bir STK kurmuşlar, Diyorlar ki, Başkan bizimle görüşmüyor. Evet..! ben görüşmüyorum ama belediye görüşüyor. Çünkü;  yazdıkları dilekçeyi okuyunca belki doktor olarak bir faydam olabilir fakat belediye başkanı olarak bir faydam olmaz dedim. Dilekçe tam bir paranoya.. Neymiş, Pendik halkını sürgün edecekmişiz. Ya neden sürgün edelim?, Kentsel Sürgüne karışıyız!, insanların arsalarına el koymaya karşıyız!, kimin arsasına kim el koyar? Kent rantına karşıyız!, herhalde kendi arsalarını bedava verecek.” Şimdi bu ifadelerin bakınca olayın tıbbi boyutu dışında başka bir boyutu olmadığını gördüm.  Dedim ki doktor olarak bir randevu verebilirim. Fakat belediye başkanı olarak muhatap alamam” diye konuştu. - Haber: Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri