Doğum gününü kutlayan Hazal Küçükköse'nin pembe kıyafeti dikkat çekti

Sevgilisi Alp Güler ile birlikte doğum gününü kutlayan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse muhabirlerin sorularını yanıtladı. Küçükköse "Bugün benim doğum günüm ve kendimi rahat hissettiğim şekilde giyindim" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse 32.yaş doğum gününü arkadaşları ve sevgilisi ile kutladı. Küçükköse'nin kıyafeti dikkat çekti.

"HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR"

Ezgi Mola, yakın arkadaşı Hazal Filiz Küçükköse'nin doğum gününe sevgilisi Mustafa Aksakallı ile birlikte katıldı. Mola, ilişkilerinin güzel gittiğini söyleyerek, "İşlerimizin çok yoğun olmadığı zamanlar birlikte geziyoruz. Her şey güzel gidiyor" ifadelerini kullandı.

"HİSSETTİĞİM ŞEKİLDE GİYİNDİM"

Ünlü oyuncu Hazal Küçükköse, kıyafetiyle ilgili sorulara "Bugün benim doğum günüm ve kendimi rahat hissettiğim bir şekilde giyindim" yanıtını verdi. Küçükköse'nin kıyafeti sosyal medyada da çok konuşuldu.

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, önceki akşam 32. yaşını Arnavutköy'deki bir mekanda dostları ve sevgilisi Alp Güler ile birlikte kutladı. Dekolteli kıyafeti ile bakışları üzerinde toplayan Küçükköse'nin ceketindeki yarım altın dikkat çekti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri