Doğduğun ev kaderindir konusu ve oyuncuları kim?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi diğer ülkelerde 'TT' oldu. Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in olduğu dizi ise şimdiden dünyaya yayıldı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 3.bölümü merak edilirken twitter'da İspanya ve Arjantin gibi ülkelerde konuşulmaya başlandı. Dikkat çeken fragmanda dizinin ne zaman başlayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

DİZİNİN KONUSU NE?

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan “Doğduğun Ev Kaderindir”, insanlığın en büyük ve derin sorgulamalarından biri olan “İnsan kaderini değiştirebilir mi?” sorusunun cevabını arıyor.

İTALYA, İSPANYA GİBİ ÜLKELERDE TT OLDU

Yapımını OGM Pictures'ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı'nın senaryosunu kaleme aldığı "Doğduğun Ev Kaderindir" Türkiye'de haricinde dünyada İspanya, İtalya, Brezilya ve Arjantin'de gibi ülkelerde TT oldu.

OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 1. FRAGMAN

Mehdi karakterinin kendi hikayesini anlattığı teasera “Annesinin sevmediği bir adamı, elin kızı sever mi?” cümlesi damga vurdu. Hayatın onu sevmediğini, bağrına basmadığını ifade eden Mehdi yine de içine düştüğü bu durumun nedenlerini sorgulamaktadır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri