Dizel fiyat 2021 | İstanbul, Ankara, İzmir Dizel fiyatları ne kadar 2021?

Dizel fiyatları LPG'ye gelen zammın ardından araştırılmaya başladı. Vatandaşlar "Dizel fiyat 2021 | İstanbul, Ankara, İzmir Dizel fiyatları ne kadar 2021? " sorularına yanıt arıyor. Peki, Dizel fiyat 2021 | İstanbul, Ankara, İzmir Dizel fiyatları ne kadar 2021? İşte detaylar...

LPG'ye gelen 71 kuruş zammın ardından vatandaş akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşturmuştu. 1 Ekim 00.00'da uygulanacak olan LPG zammının ardından, dizel fiyatları da merak edilmeye başladı. Vatandaş, İstanbul, izmir, Ankara dizel fiyatlarını araştırıyor. Peki, Dizel fiyat 2021 | İstanbul, Ankara, İzmir Dizel fiyatları ne kadar 2021?  Haberimizde soru başlıklarına yer verdik.

DİZEL FİYAT 2021 | İSTANBUL, ANKARA, İZMİR DİZEL FİYATLARI NE KADAR 2021?

Petrol dağıtım şirketlerinin İstanbul, Ankara ve İzmir için belirlediği dizel fiyatlarını sizlerle paylaştık. 

OPET

Opet petrol dağıtım şirketlerinde İstanbul için belirlenen Dizel güncel fiyatı 7.3 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

Opet petrol dağıtım şirketlerinde Ankara için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7.38 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

Opet petrol dağıtım şirketlerinde İzmir için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7.35 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

AYTEMİZ

Aytemiz petrol dağıtım şirketlerinde İstanbul için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7.27 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

Aytemiz petrol dağıtım şirketlerinde Ankara için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7,38TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

Aytemiz petrol dağıtım şirketlerinde İzmir için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7,40 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

BP

BP petrol dağıtım şirketlerinde İstanbul için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7.29 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

BP petrol dağıtım şirketlerinde Ankara için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7.35 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

BP petrol dağıtım şirketlerinde İzmir için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7.36 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

PETROL OFİSİ

Petrol Ofisi petrol dağıtım şirketlerinde İstanbul için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7.32 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

Petrol Ofisi petrol dağıtım şirketlerinde Ankara için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7.35 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

Petrol Ofisi petrol dağıtım şirketlerinde İzmir için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7.35 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

SHELL

Shell petrol dağıtım şirketlerinde İstanbul için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7.30 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

Shell petrol dağıtım şirketlerinde Ankara için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7.38 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

Shell petrol dağıtım şirketlerinde İzmir için belirlenen Dizel güncel  fiyatı 7.40 TL/LT olarak belirlendi. İlçeye göre çok fazla değişiklik göstermiyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Hayat ve Yaşam Haberleri