Diriliş Kampı’nda dolu dolu dört gün!

Pendik Belediyesinin organizasyonuyla Diriliş Kampı’nda dolu dolu dört gün geçiren Pendikli Gençler, evlerine döndü.

Pendik Belediyesinin organizasyonuyla Diriliş Kampı’nda dolu dolu dört gün geçiren Pendikli Gençler, evlerine döndü. Son gün kampı ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin gençlerle birlikte aktivitelere katıldı.
Diriliş Doğa Kampı'nda dolu dolu dört gün geçiren 400 Pendikli genç, evlerine döndü. İlk gün kampı gezerek arkadaşlarıyla tanışan gençler, diğer günlerde ise kendilerini sosyal ve fiziki olarak kendilerini geliştirecek etkinliklere katıldılar. Kocaeli Aytepe Yaylası'ndaki Diriliş Kampı’nda okçuluktan kitap okumaya, futboldan eski Osmanlı sporu Matrak’a kadar çok sayıda spor etkinliği ve faaliyetlerde becerilerini gösterdiler.  
Başkan Şahin, kampı ziyaret etti
Üçüncü gün Diriliş Kampı’nı ziyaret ederek gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, onlarla birlikte aktivitelere katıldı. Okçulukta kendini deneyen Başkan Şahin, gençlerle sohbet ederek Pendik Belediyesinin bu tür doğa ve spor etkinlikleri düzenlemeyi sürdüreceğini belirtti.  Öğrenciler, Başkan Şahin'le birlikte açtıkları pankartta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İç Haberler Haberleri