Dilan Koç kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Dilan Koç kimdir? Kaç yaşında? Nereli? soruları Dilan Koç isimli genç kadının cinsel saldırı ve ölümle tehdit edildiğini açıklamasının ardından araştırılıyor.

Türkiye'nin kanayan sorunlarından olan kadınlara karşı tehdit olaylarına bir yenisi eklendi. TikTok üzerinden çektiği videolar ile tanınan Dilan Koç isimli genç kadın sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı videoda cinsel saldırı ve tecavüz tehditleri aldığını ifade etti. 

Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda bir araç içerisinde olduğu görülen Koç,"Büyükçekmece Adliyesi'nin önündeyim. İki gündür tehdit görüyorum bütün Alanç ailesi beni tehdit ediyor. Sidar Alanç, Ayşe Alanç, seni öldürüp, parçalarını bölüp, tecavüz edip ormana atacağız diyorlar. Daha birçok kelime kullanıyorlar," Senin baban yok." Evet arkadaşlar benim babam yok, öldü. Bana sahip çıkamaz doğru ama siz bana baba olun, bana aile olun, siz bana kardeş olun. Siz benim sesimi duyurun, Ben ölmek istemiyorum. Ben diğer kadınlar gibi ölmek istiyorum. Ben öldükten sonra benim sesimi duyurmanıza gerek yok. Bana şuan yardımcı olun. Biz Siirtliyiz, sen bize hiçbir şey yapamazsın diyor bu insanlar. Ben hiçbir şey diyemiyorum siz bana yardım edin." ifadelerini kullandı.

DİLAN KOÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Dilan Koç, 2001 yılında doğdu. 20 yaşında aslen Karslı olan Dilan Koç, sosyal medya platformu TikTok'ta çektiği videolar ile tanınıyor. Ayrıca İstanbul'da yaşıyor. 

Öte yandan çektiği videoda babasının hayatını kaybettiğini ifade etmiştir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri