Diego Perotti kimdir? Hangi takımda oynuyor? Fenerbahçe ile anlaştı mı?

Transfer sezonunun başından itibaren Fenerbahçe ile anılan Diego Perotti, sarı-lacivertli taraftarlar arasında beklenen isim haline geldi. Son çıkan haberlere göre, Perotti ile anlaşmanın sağlandığı belirtildi. Peki, Diego Perotti kimdir? Hangi takımda oynuyor? Fenerbahçe ile anlaştı mı? İşte detaylar...

Süper Lig'de sezon tamamlandıktan sonra ortaya atılan ilk isimlerden birisi Diego Perotti olmuştu. Sözcü gazetesinden Sercan Hamzaoğlu'nun duyurduğu habere göre Perotti ile kesin olarak anlaşma sağlandı. Perotti'nin tekrar gündeme gelmesi, sarı-lacivertli taraftarlarda merak edilen isim haline geldi. Peki, Diego Perotti kimdir? Hangi takımda oynuyor? Fenerbahçe ile anlaştı mı? İşte detaylar...

DİEGO PEROTTİ KİMDİR?

Roma takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Arjantinli millî futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2006 yılında Deportivo Morón kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Sevilla B, Sevilla, Boca Juniors, Genoa, Roma kulüplerinde oynadı.

2016 yılından itibaren İtalyan devi Roma'da forma giyen Perotti, Roma formasıyla 133 maça çıktı. 31 yaşındaki yıldız oyuncu 133 maçta 30 gol kaydetti. 

FENERBAHÇE'YE Mİ TRANSFER OLUYOR?

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Diego Perotti ile görüşmelere başlamıştır. Oyuncu, görüşmeler, sağlık kontrolleri ve transfer süreçlerinin ilerletilmesi kapsamında bugün İstanbul’a gelmiştir. Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri