Didim'de meydana gelen kaza baba ve oğulu hayattan kopardı

Aydın Didim'e tatile giden Barış ailesi dün Söke-Milas Karayolu TOKİ Kavşağı yakınlarında kaza yapmıştı. Otomobilin uçuruma yuvarlandığı kazada baba Alpay Barış (47) hayatını kaybetmişti. Yaralı olarak kurtulan Ömer Yarış (7)'dan da acı haber geldi ve küçük çocuğun hayatını kaybettiği öğrenildi

Aydın Didim'de meyadana gelen bir kazada bir anne hem oğlunu hem de kocasını kaybetti.

Kaza, dün saat 11.00 sıralarında Söke-Milas Karayolu TOKİ Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alpay Barış yönetimindeki 34 NG 0970 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp uçuruma yuvarlandı. Kazada, sürücü Barış yaşamını yitirirken, yanındaki eşi Gülden Barış ile oğlu Ömer Barış yaralandı.

KÜÇÜK ÇOCUKTAN DA ACI HABER GELDİ

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilden çıkarılan Gülden Barış ve oğlu Ömer, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü baba Alpay Barış'ın cansız bedeni Didim Devlet Hastanesi'nin morguna kondu.

Tedaviye alınan yaralılardan Ömer Barış da doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Anne Gülden Barış’ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri