Depremde 5 Kişi Camdan atladı

Marmara, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen deprem korkuttu. Gökçeada yakınlarında meydana gelen depremin şiddetinin 6,5 olduğu öğrenildi. (…)

Marmara, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen deprem korkuttu. Gökçeada yakınlarında meydana gelen depremin şiddetinin 6,5 olduğu öğrenildi. Deprem Bolu’dan Edirne’ye, İstanbul’dan İzmir’e, Çanakkale’den Eskişehir’e kadar geniş bir alanda hissedildi.

5 KİŞİ CAMDAN ATLADI

Depremi hissedenler sokaklara dökülürken, 5 kişinin kendini camdan attığı öğrenildi. Sallantıdan dolayı telaş yapan Tekirdağ Şarköy'de 5 kişi pencereden atladı.

Fotogaleri: Deprem Sonrası Yurttaşlar Sokağa Döküldü

DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ABD 7.2, KANDİLLİ 6.5 OLARAK AÇIKLADI

Marmara, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen deprem korkuttu. Amerikan Jeolojik Araştırma Kurumu (USGS) Türkiye'de de hissedilen depremin büyüklüğünün 7.2 olduğunu duyurdu. Kandilli Rasathanesi merkez üssü Gökçeada'nın batısı olan depremin büyüklüğünü önce 6.7 olarak duyurdu ancak daha sonra 6.5 olarak yeniledi.

AFAD, 6.5 OLARAK DUYURDU

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi açıklarında saat 12.25'te meydana gelen depremin büyüklüğü 6,5 olarak ölçüldü.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri